Palvelumme. Räätälöitynä sinulle.

Asiakasprojekteissa lähdetään aina tilanteestasi. Tuomme mukaan kokemuksemme ja näkemyksemme. Hyödynnämme toimivia ja testattuja ratkaisuja, jotka räätälöimme yrityksellesi sopivaksi.

Kuva palvelut

Responsive design. Käyttäjä ensin.

Mukautuva ulkoasu ja käyttöliittymä mukautuu käyttäjän mukaisesti. Ei enää riitä, että palvelun ulkoasu sovitetaan käytettävään päätelaitteeseen, kännykkään, padiin tai tietokoneeseen. Sen on myös tapahduttava älykkäästi käyttäjän ehdoilla. Kaikki lähtee tietysti yrityksen kannalta tärkeiden asioiden nostamisesta esiin, niin että käyttäjät löytävät etsimänsä asiat mahdollisimman vaivattomasti. Yksinkertainen on kaunista silloin, kun se toimii käytännössä.

Ota yhteyttä »

Responsive design. Käyttäjä ensin.

Webdesign. Yrityksen ilmeen mukaisesti.

Ulkoasun suunnittelun lähtökohtana on yrityksen ilme ja identiteetti. Autamme ulkoasun suunnittelussa, graafisen ilmeen jalkauttamisessa nettiympäristöön tai valmiin ulkoasusuunnitelman käytännön toteuttamisessa. Ulkoasun suunnittelussa ja toteuttamisessa hyödynnämme käyttäjien mukaan mukautuvaa ulkoasua ja käyttöliittymää tai optimoimme ulkoasun tiettyyn ympäristöön yrityksen ja asiakkaidenne tarpeiden mukaisesti.

Ulkoasun ja käyttöliittymän tärkeimpina tavoitteina on oivallusten ja tulosten saavuttaminen mahdollisimman helposti.

Ota yhteyttä »

Responsive design. Käyttäjä ensin.

Julkaisujärjestelmä. Sisällön ehdoilla.

Julkaisujärjestelmän tärkeimpänä tehtävänä on sisällöntuotannon helpottaminen. Lähtökohtana on tietysti yrityksen liiketoiminta ja sen mahdollistaminen myös internetin ihmeellisessä maailmassa. On hyvä kysyä Miksi? Mitä? ja vasta sen jälkeen keskittyä kysymykseen Millä?

Olemme vuosien aikana hyödyntäneet useita julkaisujärjestelmiä asiakasprojekteissamme. Löydämme varmasti myös yrityksenne liiketoimintaan sopivimman.

Ota yhteyttä »

Julkaisujärjestelmä. Sisällön ehdoilla.

Pallo haltuun. Tolkkua sosiaaliseen mediaan ja hakukoneoptimointiin.

Sosiaalisen median hyödyntämisessä ja hakukoneoptimoinnissa on kyseessä samasta asiasta. Oikeiden asioiden kertomisesta, oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan.

Sosiaalisessa mediassa paino on ajankohtaisissa asiakkaita kiinnostavien asioiden nopeassa jakamisessa, palautteen keräämisessä ja keskustelusta asiakkaiden kanssa. Sosiaalisen median sykli on nopea. Tämän päivän some uutinen on huomenna eilisen päivän vanha juttu. Palautteeseen odotetaan vastausta heti ja keskusteluyhteys on jatkuva. Sosiaalinen media mahdollistaa ja vaatii ennakoitua, suunniteltua viestintää ja nopeaa reagointia.

Hakukoneoptimoinnissa paino on asiakkaille tärkeiden asioiden kertomisessa ja korostamisessa sekä asiakkaiden että hakukoneiden kannalta mielenkiintoisella tavalla. Tekntisten asioiden on hyvä olla kunnossa, mutta lisäarvo tulee ajankohtaisesta asiakasta kiinnostavasta sisällöstä.

Hakukonemarkkinointi on tämän hetken perinteistä mainontaa. Suunnattua, maksettua viestintää valituille koderyhmille. Hakukonemarkkinoinnilla saadaan parhaat tulokset, kun kilpailu valituilla hakusanoilla on kohtuullista.

Autamme sinua sosiaalisen median starategian luonnissa ja jalkauttamisessa, hakukoneoptimoinnissa ja hakukonemarkkinoinnissa. Lähtökohtana on laittaa perusasiat kuntoon, oppia käytännössä ja kehittää tekemistä jatkuvasti.

Ota yhteyttä »

First image